Behandelvormen

Natuurpraktijk Rivalé is een natuurgeneeskundige praktijk die jou helpt dichterbij jezelf te komen. Onderstaand een overzicht van de onderdelen die wij aanbieden.

Shiatsu

Zen-shiatsu is een therapievorm die werkt op de energiebanen, ook wel meridianen, in ons lichaam. Deze energiebanen hebben geen begin, maar ook geen eind. Ze maken verbinding met onze organen én beïnvloeden deze rechtstreeks. Bekijk hier wat Shiatsu-therapie voor jou kan betekenen. 

Energetisch therapie

Energetische therapie het overbrengen van kosmische of universele energie. Het versterkt het zelfgenezend vermogen en ruimt blokkades op. Bekijk hier wat energetische therapie voor jou kan betekenen

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage kan een enorm ontspannende uitwerking hebben. Onze voeten weerspiegelen ons gehele lichaam. Heb je ergens in je lichaam een pijnlijke plek? Dan is de kans groot dat je dit ook in een deel van je voeten voelt. Bekijk hier wat voetreflexmassage is en wat het voor jou kan betekenen.

Hotstone massage

Hotstone massage betekent letterlijk: masseren met hete stenen. Bij een hotstone massage liggen er tijdens de massage warme stenen op verschillende plaatsen van je lichaam. Deze stenen stimuleren bepaalde tsubopunten (drukpunten). Het totale lichaam wordt met de stenen gemasseerd, inclusief je gezicht en nek. Bekijk hier wat een hotstone massage is en wat het voor jou kan betekenen.

Do-In Yoga

Do-In Yoga is een vorm van Japanse yoga.  Tijdens een Do-In yogales heb je echt een moment voor jezelf. Je komt tot rust, leert jouw conditie te versterken, spanning af te voeren en jouw soepelheid te vergoten. Bekijk deze pagina voor meer informatie over Do-In Yoga.