Energetisch therapie

Energetische therapie is zo oud als de mensheid zelf, alles om ons heen is energie. Door bewust te zijn van deze energie kan men deze ervaren, voelen en zelfs zien. Simpel gezegd is energetische therapie het overbrengen van kosmische of universele energie. Het versterkt het zelfgenezend vermogen en ruimt blokkades op.

Hoe werkt energetische therapie?

Voordat we van start kunnen met energetische therapie, stem ik allereerst af op jouw aura. Dit is het energieveld rondom je lichaam. Als ik voel dat ik energetisch – dus op energieniveau – toegelaten wordt, kunnen we aan de slag. Dat kan met vragen die jij me vooraf hebt gesteld, maar we kunnen ook afwachten wat er spontaan ‘opborrelt’. Zodra ik jouw aura lees en/ of je chakra’s voel, kunnen er thema’s omhoog komen van nu of uit het verleden, die mogelijk (onbewust) nu nog spelen. Door samen hierover te praten, kun je meer inzicht in én grip krijgen op de problemen die je tegenkomt in je leven. Al pratend krijgen we steeds meer dingen helder.

Hoe onderhoud jij jouw eigen energieveld?

Je eigen energieveld onderhouden is extreem belangrijk, omdat al onze klachten altijd als eerste via het aura (energieveld) je lichaam binnenkomen. Hoe je dit doet? Door bijvoorbeeld oefeningen aan te leren om je energieveld schoon te houden en op te vullen met schone en lichte energie. Deze oefeningen leer je o.a. tijdens de Do-In yogalessen.

Voeding en energie

Voeding is ook energie en heeft dus net als alle energie een bepaald trillingsniveau. Wat je eet en drinkt bepaalt dus mede hoe gezond je lichaam en geest zijn. Daarom adviseer ik je graag persoonlijk over de juiste voeding. Hoe ik dit doe? Aan de hand van de vijf-elementen-voedingsleer vanuit de oosterse geneeswijze. Hiervoor is een anamnese van de meridianen (energiebanen) nodig om te kunnen bepalen wat voor jou de meest geschikte voeding is. Deze amnese doe ik via een shiatsu-behandeling.

Maak een afspraak voor energetische therapie

Om een afspraak te maken voor energetische therapie kun je bellen naar 0345 -61 86 32 of  06-10 83 39 77. Zie ik je snel?